Kwaliteit is topprioriteit

Elmas EA

Wij zijn een gedreven advocatenkantoor met algemene praktijk. Hierbij ligt de nadruk op het bestuursrecht, waaronder ruimtelijke ordeningsrecht- en omgevingsrecht. Onze kennis en proceservaring is breed en diepgaand. Dat maakt onze dienstverlening zowel resultaatgericht als kostenefficiënt.
Met in achtneming van de vertrouwelijkheid informeren we u graag over onze ervaring om te verkennen hoe we ú verder kunnen helpen. Een telefoontje of e-mail is de eerste stap naar de oplossing.

Naamgever

Mevr. mr. Hülya Elmas (beëdigd in 2001) was ruim zes jaar werkzaam als gemeenteraadslid in een middelgrote gemeente. Haar uitgebreide (proces)ervaring heeft ze verworven door op te treden voor rijks- en lokale overheden, (bouw)ondernemingen, woningcorporaties en particulieren. Zij borgt hoog kwalitatieve juridische dienstverlening met een personal touch.

Transparant

Direct bij de kennismaking krijgt u inzicht in het plan van aanpak en de daarbij behorende begroting. Zo weet u vooraf wat de kosten zijn en behoudt u de regie. Daarnaast is het mogelijk contractafspraken te maken voor vaste, langlopende werkzaamheden.

Neem contact op

Contact

Kantooradres:

Schoterweg 22
2021 HM Haarlem

Contactgegevens

Copyright © Elmas EA